[ΣΕ ΙΣΧΥ] ΤΕΜΠΜΕ Β'ΚΥΚΛΟΣ

Και νέα «ένεση» στις επιχειρήσεις

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα που ξεκίνησε (9/4/2009), αλλάζουν μερικώς οι όροι, καθώς επιλέξιμες εταιρείες πλέον θα είναι εκείνες που ο μέσος όρος των χρήσεων για το 2005, το 2006 και το 2007 είναι θετικός, αντί για την απαίτηση τριών συνεχόμενων κερδοφόρων ετών, όπως ίσχυε στην πρώτη φάση του προγράμματος.
Τα δάνεια άλλων πενήντα χιλιάδων επιχειρήσεων θα εγγυηθεί το Ταμείο Εγγυοδοσίας στη 2η φάση του προγράμματος για την ενίσχυση της ρευστότητάς τους, ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης.
Το νέο πρόγραμμα προβλέπει την εγγύηση των δανείων χωρίς επιδότηση επιτοκίου, γεγονός που θα επιβαρύνει με περίπου 3.000 ευρώ τον δανειολήπτη με δάνειο 100.000 ευρώ...

Οι εταιρείες που θα συμμετέχουν δε χρειάζεται να έχουν τις τρεις τελευταίες χρήσεις τους κερδοφόρες, παρά μόνο τον μέσο όρο των τριών τελευταίων ετών.
Το ανώτατο ύψος του δανείου που μπορεί να λάβει κάποιος επιχειρηματίας μειώνεται από τις 450.000 ευρώ στις 125.000.

Μειώνεται επίσης στο 0,25% η εφάπαξ προμήθεια που λάμβανε για κάθε δάνειο του ΤΕΜΠΜΕ και έφθανε στο 1%.

ΟΙ ΟΡΟΙ

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκης οι όροι του προγράμματος μεταβάλλονται στα ακόλουθα σημεία:

Επιλέξιμες εταιρείες είναι πλέον όλες εκείνες που ο μέσος όρος των 3 τελευταίων χρήσεών τους (2005, 2006 και 2007) είναι θετικός
Το πρόγραμμα δίνει εγγύηση δανείων - όπως ακριβώς στην Α φάση αλλά δεν επιδοτείται πλέον το επιτόκιο. Το επιτόκιο υπολογίζεται όπως και στην Α' φάση (euribor+2.1)
Μέγιστο ύψος δανείου ανά επιχείρηση είναι τα 125.000 ευρώ με δεδομένο ότι ο μέσος όρος των δανείων της Α' φάσης (119.000 ευρώ)
Μειώνεται η εφάπαξ προμήθεια υπέρ του ΤΕΜΠΜΕ από το 1% στο 0,25%.

Όπως σημείωσε ο υφυπουργός Ι. Μπούγας τα μέτρα αυτά έχουν την έγκριση και των επιμελητηρίων, ενώ ο υπουργός σημείωσε ότι κρίθηκε αναγκαίο να υπάρξουν αλλαγές στους όρους τόσο για να αποτραπούν φαινόμενα επανακατάθεσης των κεφαλαίων στις τράπεζες, ενώ επιπλέον, το ότι σταματάει η επιδότηση του επιτοκίου είναι επιλογή της κυβέρνησης και για να μην χρειαστεί να περικοπούν κονδύλια από άλλες δράσεις του ΕΣΠΑ.

Το κεφάλαιο του ΤΕΜΠΜΕ αυξάνεται κατά 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσω ομολόγων μετά από συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομίας, το πακέτο δεν περιλαμβάνεται στο πακέτων των 28 δισεκατομμυρίων των τραπεζών εκτιμάται ότι θα αποδώσει μέσα στους επόμενους 6 με 9 μήνες και στη Β φάση του προγράμματος αναμένεται να συμμετάσχουν 50.000 επιχειρήσεις (στην Α φάση δανειοδοτήθηκαν 27.338) το συνολικό ύψος των δανείων θα ανέλθει σε 6,3 δισ (στην Α φάση ήταν 3,2 δισ ευρώ), το συνολικό ύψος των εγγυήσεων θα φτάσει σε αυτή τη φάση τα 5 δισ ευρώ (στην Α φάση ήταν 2,5 δισ ευρώ).

Το μέγιστο ύψος της δανειοδότησης φτάνει τα 125 .000 ευρώ με βάση τον υπολογισμό του μέσου όρου ύψους δανείου ανά επιχείρηση που ήταν 119.000 ευρώ.

Όπως ξεκαθαρίστηκε οι εταιρείες που η αίτησή τους είναι σε διαδικασία έγκρισης από το ΤΕΜΠΜΕ έως τις 8 Απριλίου 2009 και αυτές αξιολογούνται με βάση τους όρους της Α' Φάσης ενώ οι εταιρείες που έχουν ήδη κάνει αίτηση για υπαγωγή στο πρόγραμμα αλλά δεν έχει παραλειφθεί ακόμα η αίτηση από το ΤΕΜΠΜΕ μπορούν με μια απλή δήλωση στην τράπεζα να υπαχθούν στη Β' Φάση.

Ο υπουργός ανέφερε ότι η Β φάση του προγράμματος θα λήξει μόλις καλυφθεί το ποσό των 5 δισ. ευρώ, ενώ ανέφερε ότι μέχρι χθες είχαν κατατεθεί στις τράπεζες 45.000 αιτήσεις εκ των οποίων είχαν εγκριθεί 27.332 και υπολείπονται 18.000.

ΣΧΕΤΙΚΑ DOWNLOADS


Διαφημιστικό Powerpoint ΤΕΜΠΜΕ: http://rapidshare.com/files/220912996/B_fasi_TEMPE.ppt

Σχετική Συνέντευξη - Ανακοίνωση του υπουργού: http://rapidshare.com/files/22091252...MPE_B_fasi.doc


Αν έχετε το κουράγιο να επικοινωνήσετε μαζί τους:

Ταχυδρομική διεύθυνση: ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ
Αμαλίας 26- 3ος όροφος
105 57 Αθήνα
Τηλεφωνικές γραμμές: +30 210 3311201-4
Fax: +30 210 3311207
e-mail: info@tempme.gr

Επίσημο Site: http://www.tempme.gr/

2 σχόλια:

  1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΙΡΕΤΕ; Χρειάζεσαι δάνειο?
    Παρέχουμε όλους τους τύπους δανειακών υπηρεσιών: Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, αυτόματο δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους, δάνειο για την εξόφληση των λογαριασμών σας και πολλά άλλα.

    Χρειάζεστε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας;
    Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με δάνειο για την εκτέλεση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, καθώς και τη χρηματοδότηση των ταξιδιωτικών σας έργων, της εταιρείας σας ή ενός έργου για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    Χρειάζεστε ένα επενδυτικό ταμείο;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης email: novaglobalfinances@gmail.com

    Τι προσφέρουμε;
    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου. Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια, και επίσης μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια με πολύ λογικό επιτόκιο.

    Μπορούμε να βοηθήσουμε!
    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Επιδιώκουμε μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Έχουμε διαπραγματευτεί εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε δώσει αμέτρητα δάνεια στην εποχή μας .

    Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (αξιωματικός του κέντρου δανείων)
    Επικοινωνία: (novaglobalfinances@gmail.com)
    WhatsApp / Telegram επαφή: (+33751156474)

    ΑπάντησηΔιαγραφή