[ΑΝΟΙΧΤΗ] ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ: 2η Προκήρυξη για την υλοποίηση Ιδιωτικών Επενδύσεων στο πλαίσιο του των Μέτρων 311, 312, 313 του Άξονα 3 του ΠΑΑ (ΟΠΑΑΧ)

Υπεγράφη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων - Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών, η 2η Προκήρυξη για την υλοποίηση Ιδιωτικών Επενδύσεων στο πλαίσιο των Μέτρων 311, 312 και 313 του Άξονα 3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2007–2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», συνολικού διαθέσιμου προϋπολογισμού 65.000.000 € Δημόσιας Δαπάνης (εθνική και κοινοτική συμμετοχή).

Στόχος των Μέτρων είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε διάφορους τομείς της τοπικής οικονομίας.

Τα επενδυτικά σχέδια θα υλοποιηθούν στις περιοχές παρέμβασης του Άξονα 3 (ΟΠΑΑΧ) του ΠΑΑ. Το ποσοστό ενίσχυσης κυμαίνεται μεταξύ 35% έως 60% και οι υποβολές προτάσεων πραγματοποιούνται έως τις 24 Απριλίου 2013.




Α) Διαφοροποίηση προς μη γεωργικές δραστηριότητες» (Μέτρο 311) 

Δικαιούχοι: Επαγγελματίες αγρότες, εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Νέοι Γεωργοί

Δράσεις: Ενδεικτικά, οι επενδυτικές δαπάνες αφορούν σε Ίδρυση, επέκταση ή εκσυγχρονισμό υποδομών διανυκτέρευσης χώρων εστίασης και αναψυχής, επισκέψιμων αγροκτημάτων, παροχής υπηρεσιών που εξυπηρετούν τον τουρισμό της υπαίθρου, μονάδων οικοτεχνίας, βιοτεχνικών μονάδων, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ή παραγωγής ειδών διατροφής (μετά την πρώτη μεταποίηση) δραστηριότητες βελτίωσης της υποδομής των επιχειρήσεων για χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προς κάλυψη ιδίων αναγκών.

Όσον αφορά στις υποδομές διανυκτέρευσης (ιδρύσεις και εκσυγχρονισμοί) το συνολικό κόστος ανά επένδυση θα ανέρχεται μέχρι 600.000 € (πλέον ΦΠΑ) και με δυναμικότητα έως 40 κλίνες. Το συνολικό κόστος ανά επένδυση για τις υπόλοιπες δράσεις του μέτρου (ιδρύσεις και εκσυγχρονισμοί επιχειρήσεων) θα ανέρχεται μέχρι 300.000 € (πλέον ΦΠΑ).

Β) Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων (Μέτρο 312). 

Δικαιούχοι: Φυσικά ή νομικά πρόσωπα (εκτός των δικαιούχων του Μέτρου 311), που δύνανται να υλοποιήσουν επενδύσεις πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Δράσεις: Ενδεικτικά, οι επενδυτικές δαπάνες αφορούν σε ιδρύσεις, επεκτάσεις και εκσυγχρονισμό: βιοτεχνικών μονάδων, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών και ειδών διατροφής μετά την πρώτη μεταποίηση σε επιλεγμένους κλάδους και υποκλάδους, βελτίωση υποδομής επιχειρήσεων με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για την κάλυψη των αναγκών τους, δικτύωση ομοειδών ή συμπληρωματικών επιχειρήσεων όλων των κλάδων της τοπικής οικονομίας.

Το συνολικό κόστος των προαναφερόμενων επενδύσεων ανέρχεται έως 300.000 €, ενώ για όσες υπάγονται στην κατηγορία «Δικτύωση ομοειδών ή συμπληρωματικών επιχειρήσεων όλων των κλάδων της τοπικής οικονομίας», το επιλέξιμο κόστος δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 100.000 €, εφόσον στο επενδυτικό σχέδιο δεν προβλέπονται δαπάνες για την προμήθεια εξοπλισμού ή την κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων.

Γ) Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων» (Μέτρο 313) 

Δικαιούχοι: Φυσικά ή νομικά πρόσωπα (εκτός των δικαιούχων του Μέτρου 311), που δύνανται να υλοποιήσουν επενδύσεις πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Δράσεις: Ίδρυση, επέκταση και εκσυγχρονισμός : τουριστικών καταλυμάτων (μόνο στις περιφέρειες Δυτ. Ελλάδας, Θεσσαλίας, Κ. Μακεδονίας, Δυτ. Μακεδονίας, Αν. Μακεδονίας - Θράκης) χώρων εστίασης και αναψυχής, ταξιδιωτικών πρακτορείων εκμετάλλευσης αθλητικών εγκαταστάσεων υπηρεσίες ενοικίασης ειδών αναψυχής και αθλητισμού παροχής υπηρεσιών που εξυπηρετούν τον τουρισμό της υπαίθρο

 Το συνολικό κόστος των προαναφερόμενων επενδύσεων ανέρχεται έως 600.000 €.

DOWNLOADS
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ τα αρχεία του προγράμματος από εδώ:

Πρόσκληση Μέτρου 311
Πρόσκληση Μέτρου 312
Πρόσκληση Μέτρου 313

19 σχόλια:

  1. Καλησπέρα φίλε μου,
    πολύ χρήσιμο το blog σου
    και μπράβο για την καλή δουλειά
    που έχεις κάνει!
    ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια επιδότηση
    αυτόν τον καιρό για έναρξη επιχήρησης
    για καφετέρια συγκεκριμένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


      Η HILLTOP είναι η νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακό είναι το πιστωτικό σας αποτέλεσμα. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

      Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
      Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
      Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
      Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
      Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

      Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
      Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
      Προσφέρουμε δάνειο από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
      Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
      Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
      Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
      Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
      Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

      Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
      Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
      οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

      email: hilltopfinance@protonmail.com

      email: hilltopfinancefirm@gmail.com

      whatsapp: +1 954 417 1149

      Με θερμή σκέψη

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα, βρήκα το blog σου τυχαία ψάχνοντας στο google απαντήσεις σε διάφορα! Πραγματικά συγχαρητήρια για την βοήθεια και την ενημέρωση που δίνεις σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη! Θα μ ενδιέφερε να δημιουργήσω μια εξαγωγική εταιρία τροφίμων που φτιάχνω μόνη μου, αλλά δεν έχω ιδέα πως θα μπορούσα να ξεκινήσω. Εννοώ τι προγράμματα τρέχουν αλλά και πως οργανώνεται η διαδικασία! Είμαι σε πολύ αρχικό στάδιο ακόμα! Έτσι κάθε πληροφορία θα μπορούσε να αποβεί χρήσιμη για μένα! Σ ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11:23 π.μ.

    γεια σας ηθελα να σας κανω μια ερωτηση για το πως πρεπει να ξεκινησω να φτιαξω τρεια σπιτια για να τα νοικιαζω σε τουρισμο;μενω στην κρητη ειδη υπαρχουν δυο ετοιμα σπιτια αλα δεν εχουν ολοκληρωθει οι εργασιες και θα ηθελανα ξερω αν μπορω να μπω σε καποιο προγραμμα να τα τελειωσω και να αρχισω σιγα σιγα να τα δουλευω.πως λοιπον ξεκιναμε πως τα οργανωνουμε τι χαρτια κ.τ.λ χρειαζονται,η περιοχη ειναι τουριστικη.σας ευχαριστω πολυ η συμβουλη σας θα ειναι χρησιμη αν βεβαια εθεσα το ερωτημα μου σωστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7:51 μ.μ.

    Καλησπέρα, έχεις υπόψη σου για κάποιο πρόγραμμα επιχορηγήσεις για νέα επιχείρηση? Χώρος εστίασης θα είναι, γυναίκα ιδιοκτητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10:26 μ.μ.

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ
    ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για πληροφορίες επιδοτήσεων ΕΣΠΑ,Leader,Αναπτυξιακό Νόμο και άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα επικοινωνήστε μαζί μας στο :
    210 7247584 ή επισκεφτείτε το site μας : www.almaandpartners.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα σας!Η μητέρα μου έχει ένα μικρό ξενοδοχείο 14 δωματίων στην Κέρκυρα,το ξενοδοχείο λειτουργεί πάνω απο 30 χρόνια.Θα ήθελα να το αναλάβω εγώ..θα με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμας στήριξης νέων επιχειρηματιών σε υφιστάμενες επιχειρήσεις...το πρόβλημα είναι οτι το ξενοδοχείο χρειάζεται ανακαίνηση , τουλάχιστον 30000 ευρώ...αλλά εγώ δεν διαθέτω παρά 5000...υπάρχει λύση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα σας!Η μητέρα μου έχει ένα μικρό ξενοδοχείο 14 δωματίων στην Κέρκυρα,το ξενοδοχείο λειτουργεί πάνω απο 30 χρόνια.Θα ήθελα να το αναλλάβω εγώ..θα με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμας στήριξης νέων επιχειρηματιών σε υφιστάμενες επιχειρήσεις...το πρόβλημα είναι οτι το ξενοδοχείο χρειάζεται ανακαίνηση , τουλάχιστον 30000 ευρώ...αλλά εγώ δεν διαθέτω παρά 5000...υπάρχει λύση???
    ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα moss!θέλω να ασχοληθω με δασικά προϊόντα (εμπόριο ξυλείας) τι δικαιούνται σε επιδοτήσεις οι νέοι επαγγελματίες σε αυτό το τομέα,και ενα ακόμη ερώτημα στις επιδοτήσεις που δίνονται για οχήματά-μηχανηματα πρεπει να είναι καινούργια η μεταχειρισμένα ?ευχάριστω εκ το προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ILF consulting Φοροτεχνικές, οικονομοτεχνικές και υπηρεσίες επιδοτήσεων ΕΣΠΑ, ESPA, Αναπτυξιακού νόμου, leader, αγροτικής ανάπτυξης , ευρωπαϊκών προγραμμάτων, για ιδιώτες , επιχειρήσεις, δημόσιους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς www.ilfconsult.com 2106926590

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σε όλους, είστε αυτή τη στιγμή σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. χρειάζεσαι δάνειο; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα και θέλετε ένα δάνειο για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας; - Κανένα πρόβλημα. Οποιαδήποτε και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση. Μπορούμε να προσφέρουμε ενυπόθηκα δάνεια, εμπορικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια και δάνεια για αποκλειστικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς. ", Δεν ψάχνουμε πια γιατί μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε αυτό που χρειάζεστε.
    Ερωτήσεις / Υποστήριξη; - E-mail (ferratum.loans@gmail.com) και λάβετε απάντηση σε λίγες ώρες.

    Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο από $ 5000 έως $ 200 εκατομμύρια για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων σας με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου 1 έως 30 ετών (12 -360 μήνες). Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο αποπληρωμής για τη διάρκεια του δανείου αφού εξασφαλίσει ένα δάνειο μαζί μας. Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!
    Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε κάποια ανησυχία ή θέλετε να αποσαφηνιστείτε παρακαλώ στείλτε μας email στο
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ferratum.loans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10:34 μ.μ.

    Χαιρετίζουμε όλους και καλωσορίζουμε την Avants Loan INC, Είμαστε μια ομάδα οικονομικής υποστήριξης που προωθεί τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό τραπεζικών εργαλείων. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες. τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 24-48 ώρες από την επιτυχία της εφαρμογής. Προσφέρουμε δάνεια από μια ελάχιστη σειρά $ 2.000 έως ένα μέγιστο των 50 εκατομμυρίων δολαρίων με προσιτό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου 1 έως 30 ετών για την αποπληρωμή του δανείου. Ο στόχος του Ομίλου Avant είναι να σας παρέχει εξαιρετικές επαγγελματικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Η αίτηση για δάνειο είναι άγχος δωρεάν, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία δανεισμού {avants.loan@gmail.com} {av_ant@outlook.com}

    Με την Avant προσωπική και businessloan μπορείτε να βασιστείτε σε μια κληρονομιά της υπηρεσίας και της αξιοπιστίας, που σας βοηθούν να μετατρέψετε τα όνειρα σε πραγματικότητες. Εφαρμόστε και λάβετε γρήγορα μια απόφαση χωρίς να σας ενοχλεί η βαθμολογία σας ή η οικονομική κρίση στην οποία βρεθήκατε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να πάρετε δάνειο. Σας ευχαριστώ
    Στείλτε μας email στο: av_ant@outlook.com
    Στείλτε μας email στο avants.loan@gmail.com
    Κλήση / Τιτίβισμα +1 (409) 2062954
    Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σας, η εορταστική σεζόν είναι ξανά εδώ. Εκείνοι που επωφελήθηκαν από εμάς πρέπει να εμφανιστούν και να μαρτυρούν για εμάς. Όσοι χρειάζονται δάνειο πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μου τώρα.

    Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι Γερμανός και παρέχω χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%; Σας επηρεάζει η δυσκολία της οικονομίας; ή σας έχει αρνηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα; Προσφέρουμε ασφαλή δάνεια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μου το αίτημά σας μέσω email: spotlightglobalservices@gmail.com ή WhatsApp: +4915758108767

    * Αναζητάτε χρηματοδότηση για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    * Αναζητάτε δάνεια για την εκτέλεση μεγάλων έργων;
    * Χρειάζεστε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες;
    * Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο για διάφορους σκοπούς;

    Εάν η απάντησή σας είναι ναι, η εταιρεία μου μπορεί να σας βοηθήσει. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσία δανείου.

    * Μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 έως 30 ετών για αποπληρωμή.
    * Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εβδομαδιαίο, μηνιαίο και ετήσιο πρόγραμμα αποπληρωμής.
    * Ευέλικτοι Όροι Δανείου.
    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση μαζί μας οπουδήποτε στο δικό σας βολικό μέρος και ώρα.

    Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: | spotlightglobalservices@gmail.com | Ή WhatsApp: +4915758108767

    Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειο σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.

    Μπορείτε να μας ελέγξετε εύκολα στον ιστότοπό μας μέσω: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Είμαστε παθιασμένοι με το να κάνουμε την οικονομική ένταξη να μετράει. Τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν άνεση και αξία.

    Με το Spotlight Global Financial Services, μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλη την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες σας καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί

    Θερμές χαιρετισμοί
    Κλαούντια Κλέιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Καλό επιτόκιο.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την ευκαιρία για να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή χρονιά, Καλώς ήλθατε στο 2021. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με επιτόκιο μόλις 2% στο NOVA GLOBAL FINANCE για να ξεκινήσετε τη χρονιά.

    Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε απροσδόκητα έξοδα, ένα Δάνειο από τη NOVA GLOBAL FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

    Τα Nova Global Finances είναι ευέλικτα: μπορείτε να δανειστείτε έως και 10 εκατομμύρια ευρώ, με την κατάλληλη περίοδο αποπληρωμής να κυμαίνεται από 1 έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων ενοποίησης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις σας με επιτόκιο 2%.

    Αυτό που παίρνεις:
     Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
     Ανταγωνιστικά επιτόκια
     Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
     Η δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής του δανείου σας (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό κεφαλαίου του δανείου)
     Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
     Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο στο δικό σας βολικό μέρος και ώρα

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη! Επιχειρήσεις ή ιδιώτες που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Nova Global Finances και απαιτούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής, θα πρέπει να Στείλτε ένα email στη διεύθυνση (novaglobalfinances@gmail.com) Ή επικοινωνήστε με τον κ. Elliot στο whatsApp: +31642117819 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μεγάλα ή απροσδόκητα έξοδα μπορεί να επιβαρύνουν οποιονδήποτε. Η λήψη ενός προσωπικού δανείου για απροσδόκητες οικονομικές δυσκολίες μπορεί να είναι δύσκολη, ακόμη και χωρίς την κακή πίστωση να σας βαραίνει. Πού μπορείτε να πάτε όταν χρειάζεστε δάνειο σε όλη την Ευρώπη; Η απάντηση είναι CREDITMUTEL μέσω creditmutelhome@gmail.com!

    Όταν εμφανιστούν απροσδόκητα έξοδα στα κατώφλια σας, αφήστε το CREDITMUEL να σας βοηθήσει να βρείτε κάλυψη. Ένα δάνειο από αυτόν τον σπουδαίο οργανισμό μπορεί να είναι η λύση που χρειάζεστε  για να μην καταπονεθείτε όταν αρχίζουν να συσσωρεύονται τα έξοδα της καθημερινής ζωής. Σήμερα σας προσφέρθηκε μια τέλεια λύση, κάντε σήμερα αίτηση για δάνειο από 3.000 έως 5000000 ευρώ με ετήσιο επιτόκιο 5%. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αμέσως και επικοινωνήστε με το ταχυδρομείο γρήγορης απάντησης μέσω creditmutelhome@gmail.com. Είμαστε πάντα ανοιχτοί.

    Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη και γι' αυτό είμαστε εδώ για να μειώσουμε τις πιέσεις. Η λήψη δανείου μέσω της CRREDITMUTEL είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη. Είτε πρόκειται για προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή επιχειρηματικό δάνειο, στόχος μας είναι να είμαστε το καλύτερο διαδικτυακό δάνειο στην Ευρώπη. Ζήστε έναν νέο και καλύτερο τρόπο λήψης δανείου όταν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω creditmutelhome@gmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
    ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 3% ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
    Email: ivbiadaobilifemotage@gmail.com
    Τηλεγράφημα: @ivbiadaobifinance

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ,
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΤΙΛΝΤΑ
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΑΝΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή